İSTANBUL / KARTAL - Kartal Mesleki Eğitim Merkezi

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 11/10/2024 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİ TOPLANTIMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.

TOPLANTI YAZISI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

KARTAL MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ  OLAĞAN GENEL KURULU İLANI

Sayı   :80

Konu: OAB Olağan Genel Kurul Toplantısı

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE

Merkezimiz Olağan Okul Aile Birliği Genel Kurul 11.10.2024 Cuma günü saat 15:00'da Merkez Bina Konferans Salonunda, yeterli çoğunluk sağlanamaz ise 25.10.2024 tarihinde saat 15:00'da aynı yerde gerçekleştirilecektir.

Tüm olağan kurul üyelerinin, belirtilen gün ve saatte aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacak, olağan genel kurul toplantısına katılmalarını ÖNEMLE rica ederiz.

30.09.2024

Erdoğan FERHAT                                                                                                                                     Ramiz DEMİR

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                                                                Merkez Müdürü

Yayın: 03.10.2024 - Güncelleme: 03.10.2024 12:35 - Görüntülenme: 21